Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting werkt bij ons kantoor als volgt:

Onze clientéle ontvangt in de maand januari een brief van ons kantoor met een bijlage van de benodigde gegevens voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting. 

Wanneer u alle benodigde gegevens verzameld heeft, kunt u deze bij ons langs brengen. Indien dit voor u niet mogelijk is, kan dit natuurlijk ook door ons bij u thuis worden opgehaald. Vervolgens worden uw gegevens bij ons op kantoor verwerkt. Na verwerking ontvangt u van ons een brief met een berekening van de verschuldigde of de te ontvangen belastingbedragen alsmede een uitdraai van de in te dienen aangifte, een machtiging en een factuur. Wanneer u akkoord bent met de in te dienen aangifte zendt u de getekende machtiging aan ons retour. Wij zorgen er vervolgens voor dat de aangifte elektronisch wordt verzonden naar de Belastingdienst. Wanneer u de aanslag ontvangt van de Belastingdienst vragen wij u ter controle een kopie van deze aanslag.

Wij hanteren een vaste prijs voor de aangifte Inkomstenbelasting. Wanneer u meer informatie wenst, dan kunt u in het hoofdmenu via CONTACT uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Administratiekantoor Mulders

Burg. Backxlaan 258
7711 AL  Nieuwleusen

Tel: 0529 – 48 00 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 57495424

 

WAT JE OOK DRAAGT

BIJ MULDERS

LOOP JE BINNEN