Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Het verzorgen van jouw aangifte inkomstenbelasting werkt bij ons kantoor als volgt:

Onze clientéle ontvangt in de maand januari een brief van ons kantoor met een bijlage van de benodigde gegevens voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting. 

Wanneer je alle benodigde gegevens verzameld heeft, kan je deze bij ons langs brengen. Indien dit voor jou niet mogelijk is, kan dit natuurlijk ook door ons bij jou thuis worden opgehaald. Vervolgens worden jouw gegevens bij ons op kantoor verwerkt. Na verwerking ontvang je van ons een brief met een berekening van de verschuldigde of de te ontvangen belastingbedragen alsmede een uitdraai van de in te dienen aangifte, een machtiging en een factuur. Wanneer je akkoord bent met de in te dienen aangifte zend je de getekende machtiging aan ons retour. Wij zorgen er vervolgens voor dat de aangifte elektronisch wordt verzonden naar de Belastingdienst. Wanneer je de aanslag ontvangt van de Belastingdienst vragen wij jou ter controle een kopie van deze aanslag.

Wij hanteren een vaste prijs voor de aangifte Inkomstenbelasting. Wanneer je meer informatie wenst, dan kan je in het hoofdmenu via CONTACT jouw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze gegevens

Administratiekantoor Mulders

Burg. Backxlaan 258
7711 AL  Nieuwleusen

Tel: 0529 – 48 00 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 57495424

 

WAT JE OOK DRAAGT

BIJ MULDERS

LOOP JE BINNEN