Home

Welkom op de website van Administratiekantoor Mulders

Ben je op zoek naar een boekhouder? Of wil je advies bijvoorbeeld over hoe je een bedrijf kunt starten? Wil je zoveel mogelijk jouw administratie uitbesteden of wil je liever juist zoveel mogelijk administratie zelf doen? Bij Administratiekantoor Mulders ben je aan het juiste adres.

Bij Administratiekantoor Mulders kun je terecht voor advies bij het starten van een onderneming, het geheel of gedeeltelijk laten verzorgen van jouw administratie, het laten regelen van al jouw belastingzaken maar ook advies op financieel of organisatorisch gebied.

Onze klanten zijn ondernemers die vaak werkzaam zijn binnen deze regio. Het zijn ondernemers die bewust aan het ondernemen zijn. Wij willen als Administratiekantoor Mulders jou alle ruimte bieden om ook echt bezig te kunnen zijn met ondernemen.  Wij kunnen in ieder geval op administratief gebied jouw zorgen wegnemen.

Maar ook als je (een deel van) jouw administratie zelf wil doen, kun je bij ons terecht. Wij bieden onze startende ondernemers maar ook onze nieuwe klanten de mogelijkheid om bij ons op kantoor te leren hoe een administratie verwerkt moet worden. Hiervoor hebben wij speciale boekavonden waar je onder onze begeleiding leert jouw eigen administratie te verwerken.

De kleinschaligheid van ons kantoor zorgt voor een persoonlijk contact onze klanten en onze medewerkers voor een fijne samenwerking.

Wil je meer informatie over ons kantoor en onze werkzaamheden? In het hoofdmenu kun je via CONTACT jouw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk bent je van harte welkom op ons kantoor op de Burgemeester Backxlaan 258 te Nieuwleusen.

Op onze website kan je alvast een indicatie krijgen van wat ons kantoor voor jou kan betekenen. Onder het menu actueel vind je actuele informatie en tips voor zowel particulieren als bedrijven.

Wil je meer informatie over ons kantoor en onze werkzaamheden? In het hoofdmenu kan je via contact jouw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk bent je van harte welkom op ons kantoor op de Burgemeester Backxlaan 258-260 te Nieuwleusen.

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag: 8.30 uur tot 17.00 uur.

Onze gegevens

Administratiekantoor Mulders

Burg. Backxlaan 258
7711 AL  Nieuwleusen

Tel: 0529 – 48 00 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 57495424

 

WAT JE OOK DRAAGT

BIJ MULDERS

LOOP JE BINNEN